UNIK BELIGGENHET

SPEKTAKULÆR UTSIKT

VINDUSFLATER FRA GULV TIL TAK

SKI-IN & SKI-OUT

KVELDSKJØRING I BELYSTE BAKKER

HØY STANDARD

GODT LYDISOLERT

GULVVARME I ALLE OPPHOLDSROM

2 GARASJEPLASSER

(EN MED EL-BIL LADING)
GASSPEIS

HVITEVARER INKLUDERT (MIELE)

TERRASSE OG BALKONG

 

MED PANORAMAUTSIKT OG HØYFJELLET SOM NÆRMESTE NABO

Prosjektet Øvre Norefjellstua består av 5 leilighetsbygg og ligger helt øverst i tomteområdet. Prosjektet er særegent i sin utforming og møysommelig tilpasset tomtens topografi der de ulike byggene ligger langsetter fjellsiden med god avstand fra hverandre.
Byggene er terrassert i terrenget slik at sol- og utsiktsforhold for alle leilighetene er ivaretatt på best mulig måte. Arkitekturen har fått et chalet-preg; en stil som er tilpasset terrenget og omgivelsene på en skånsom måte. Bygningene vil framstå med naturlige materialer av type grånet kledning, spiler, mørke vinduskarmer, naturstein og betong samt sedumtak.

ET VINTER- OG SOMMERELDORADO RETT UTENFOR

DØREN

Foto: Kalle Hagglund

Prosjektet består av vertikaldelte leiligheter over 2 plan samt felles underjordisk garasjeanlegg. I hvert bygg er det 2 hjørneleiligheter som hver har direkte adkomst til leiligheten fra garasjeanlegget. Leilighetene i midten har egen sportsbod fra garasjeanlegg med adkomst til leilighetene via felles trapperom som ender i det fri. Alle leilighetene har egne, skjermede innganger i bakkant på terrengnivå med egen skibod samt direkte utgang til sydvestvendte terrasser i 1. etg og balkonger i 2. etg.
 
Dette er gjennomgående leiligheter med høy standard både når det gjelder utførelse, materialvalg og gode praktiske løsninger. I tillegg kan det nevnes at leilighetene vil få ekstra god takhøyde fra ca 2,4 til ca 3,1 meter.


 

RETT UT I BAKKEN

OG RETT INN FRA BAKKEN – DEN BESTE BELIGGENHETEN

Foto: Kalle Hagglund
 
 

KONTAKT SELGER FOR MER INFORMASJON

Øvre Norefjellstua 1 AS

TOMAS NORGÅRD GABRIELSEN